Back To Top

we maken graag samen de mooiste online concepten! met oplossingen die succesvol zijn

Voor ons is het creëren van mooie maar vooral scorende online presence is onze way of life. Niet zomaar een 9-5 job! Ons doel is om de online wereld mooier te maken, maar ook zeker ook op te vallen. We werken niet voor je, maar mét je. Dit kan maar op 1 manier… door samen te werken als één team, vanuit de juiste invalshoek, the red corner!

We werken graag aan jouw vooruitgang. Wat willen we voor jou als klant bereiken? Is dit wel de beste manier? Van filosofie, strategie, persona’s, UX, UI tot aan de uiteindelijke ontwikkeling. Hoe beter we jullie wereld en die van jullie klanten begrijpen, hoe beter we resultaatgericht kunnen werken.

onze oplossingen.

We bedenken en bouwen super strakke websites, eenvoudig te beheren met een CMS. Websites die zorgen voor meer conversie en die jouw gebruikers verassen met de juiste animatie. Van mobile-first corporate websites tot landingspages voor jouw campagne. We starten simpel en reageren snel op resultaten uit analytics. We adviseren je hierbij graag welk CMS (Craft CMS, WordPress, WooCommerce en meer) het beste past bij de oplossing. Voor iedere wens is een passende oplossing en ruime ervaring voor handen.

 

Wij zorgen dat jouw community of e-commerce platform uitstekend presteert. Met onze test-driven aanpak zorgen we ervoor dat jouw platform in topconditie is zodat geen enkele uitdaging meer in de weg staat. Uitbreiden met een API of koppeling, sure! Onze platforms bieden de juiste basis en kunnen snel groeien.

 

Of toch een volledige native app laten ontwikkelen met Swift of Java? Of toch liever met React Native? Samen kiezen we een oplossing op maat, zodat jouw app de concurrentie te slim af is. We starten met een bruikbaar prototype en werken in slimme development sprints naar een verbluffend eindproduct. Bij de eerste interactie merk je het meteen, onze apps zijn door en door kwaliteit.

 

Maar dit alles staat of valt bij een juiste aanpak.

onze werkwijze.

1. kennismaking

Een goede klik is belangrijk voor een langdurige samenwerking. Tijdens de kennismaking kijken we onder het genot van een kop koffie wat we voor je kunnen betekenen.

2. voorbereiding

In de voorbereiding vertalen we de doelstellingen, eisen en wensen naar een heldere opdrachtomschrijving die we tijdens de ontwikkeling als naslagwerk gebruiken.

3. kick-off

Voordat we echt van start gaan, gaan we nog een keer samen aan tafel zitten om het project officieel af te trappen en het plan door te nemen.

4. design

Het design is een belangrijke fundering voor het project. We ontwerpen vaak een solide basis, zodat de look and feel voor het hele project helder is.

5. bouwen

We starten altijd zo snel mogelijk met de eerste stappen van de technische realisatie. We merken dat op die manier een ontwerp al snel gaat leven en dat we vroeg kunnen beginnen met testen.

6. testen

We kijken of de website of webapplicatie zich goed aanpast aan alle schermformaten, of processen naar behoren werken en testen we in verschillende browsers, voor een optimale gebruikerservaring.
Geïnteresseerd of.

een idee?

Heb je een project of idee en ben je op zoek naar een sparringspartner? Wij gaan graag met je een inspirerend & creatief gesprek aan en komen zo samen met jouw tot een mooi resultaat!